Ontdek de Wereld van Schildpadden op de TURTLES 2023 Conferentie op 11 en 12 november 2023

Ben je gefascineerd door schildpadden en wil je meer te weten komen over deze intrigerende wezens? Dan is de TURTLES 2023 Conferentie een evenement dat je niet mag missen! Dit jaar slaat de European Turtle Alliance de handen ineen met schildpaddenliefhebbers van over de hele wereld om een onvergetelijke conferentie te organiseren die helemaal in het teken staat van deze prachtige reptielen.

Wat kun je verwachten:

  • Inspirerende sprekers: onze line-up van deskundige sprekers zal je meenemen op een reis door de wereld van schildpadden. Leer over hun gedrag, habitat, bedreigingen en behoudsinspanningen van vooraanstaande experts.
  • Netwerkmogelijkheden: ontmoet gelijkgestemde schildpaddenliefhebbers, onderzoekers en natuurbeschermers. De conferentie biedt tal van kansen om te netwerken en nieuwe vrienden te maken die jouw passie voor schildpadden delen.
  • Workshops en Paneldiscussies: neem deel aan boeiende workshops en paneldiscussies waarin je dieper kunt ingaan op specifieke onderwerpen zoals schildpaddenbehoud, habitatrestauratie en educatie.
  • Sociale Evenementen: geniet van gezellige sociale evenementen en maak nieuwe vrienden tijdens diners en borrels.

Wanneer: 11 & 12 november 2023

Waar: Writtle University College, Chelmsford, United Kingdom

Wacht niet langer! Registreer nu voor de TURTLES 2023 Conferentie en duik dieper in de wereld van schildpadden. Samen kunnen we bijdragen aan het behoud van deze prachtige dieren.

Schrijf je vandaag nog in en reserveer je plek op de TURTLES 2023 Conferentie!

Voor meer informatie over de conferentie, bekijk de website.

ETA02Impressie van een lezing.

Doelstelling NBSV

De NBSV verstrekt informatie over huisvesting, verzorging en kweek van schildpadden die zich in gevangenschap bevinden en over schildpadden in hun natuurlijke leefomgeving. Daarnaast steunt zij nationale en internationale beschermingsprojecten en organiseert landdagen waarop Belgische en Nederlandse liefhebbers van deze dieren elkaar kunnen ontmoeten.

Trionyx cover