0

Door lid te worden steun je de hoofddoelen van de NBSV namelijk het behoud van schildpadden in de natuur en de optimale verzorging en soortenbehoud van schildpadden in gevangenschap. Als lid ontvang je ook vijf keer per jaar het gespecialiseerde verenigingsmagazine Trionyx.

Je kunt je aanmelden als lid door het lidmaatschapsformulier in te vullen.

Het lidmaatschap kost € 33 per jaar.

Je kan een e-mail sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een landdag is onze ontmoetingsdag voor leden en niet-leden. Er zijn interessante lezingen en je kunt er onder meer schildpadden ruilen en overdragen. Er is een voorjaarslanddag, een zomerlanddag en een najaarslanddag. Klik hier voor meer informatie.

Dat zijn projecten die door de NBSV worden ondersteund en die bedoeld zijn om ernstige bedreigde schildpadsoorten te beschermen of zelfs te redden. Meer info over specifieke projecten vind je hier.

Bij Vraag/Aanbod kun je zien welke schildpadden worden aangeboden of gevraagd door leden van de vereniging. De NBSV zelf koopt of verkoopt geen dieren.

Trionyx verschijnt vijf keer per jaar; nummer 3 is een zomernummer. Meer info over het verenigingsmagazine vind je hier.