Afgelopen weekend zijn we begonnen met de opbouw en inrichting van de 6 bakken die wij verzorgen tijdens de komende tentoonstelling in de Hortus Botanicus in Leiden
Op de foto hieronder zie je “onze secretaris” de installatie berekenen. Had ie wel goed bekeken, heerlijk plekje in de zon.

 

 

 

De dinsdag en donderdag voorafgaand aan het weekend zijn Peter (van P) en Marnix druk in de weer geweest met het maken van lichtkappen voor de bakken.
De bakken zijn door vrijwilligers allemaal mooi op de ons toegewezen locatie gezet, zodat Peter, Hans , Gre en ondergetekende zaterdag konden beginnen.

Hieronder een foto van Peter en Hans bezig met de diverse bakken.

 

Zoals al gecommuniceerd worden 4 van de geshowde bakken beschikbaar gesteld voor het Conservation project van de Palawan Bosschildpad.
Door 1 euro te doneren ( ter plaatse en aleen mogelijk in de weekenden) kunt u eigenaar worden van 1 van die bakken (Let wel: zonder inhoud).

Meer informatie ter plaatse

Hieronder een impressie van de vorderingen bij het inrichten. Beide getoonde bakken zijn overigens onderdeel van de vier bakken die u kunt “winnen”

  

Komende zaterdag en zondag gaan Floris, Sytske, Martijn en ik aan de slag om de inrichting en opbouw af te maken. Vanaf woensdag de 2e worden de dieren geplaatst.
Vanaf zaterdag 5 september tot en met zondag 27 september kunt u het allemaal komen bezichtigen.

Wij rekenen op uw komst

 

Rob Verhoeks

wordnulid

button geef nu jouw nakweek op 1

Tot en met 10 oktober 2020 zijn door 9 kwekers 69 nakweekdieren opgegeven.

Beschermingsproject 2020-2021: de TSA-stralenschildpaddencrisis op Madagaskar

Het beschermingsproject dat in 2020 en 2021 door de NBSV gesteund wordt, is het TSA project voor stralenschildpadden op Madagaskar.
  Start date: Dec, 3 2019   End date: Dec, 31 2020
€ 1.589 Ingezameld
€ 2.000 Goal
Ga naar boven